Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Budakeszi régiójában és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Budakeszi

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Darázscsapda otthon Budakeszi  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel darazsat irtani! ebben az esetben ugyanis a darazsak általában csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő ajánljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Budakeszi környékén

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Budakeszi övezetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 ezer Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül véghez lehet vinni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük. Mit jelent ez az Ön számára?
Garantáljuk, hogy tökéletesen kiirtjuk a darazsakat. Ennek csak egy a feltétele, hogy Ön észlelje a darazsak fészkelési helyét, és hogy merre szoktak közlekedni. A búvónyílások pontos feltérképezésével meghatározzuk a darazsak elhelyezkedését, és meghatározzuk a kezelési pontokat, ahol végrehajtjuk az irtást.
A darázsirtásra a legfőbb garancia az, ami a tudásnál is többet számít: ez pedig a sokéves tapasztalatunk és megszerzett rutinunk. Ha a királynő meghal, akkor a darázsirtás sikeres lesz már az első alkalommal is! Ha a darazsak elhelyezkedése nem dönthető el egyértelműen, mert sokfelé szállnak a kertben és a lakás körül, akkor nem lehet megígérni a 100%-os darázsirtást!
Darázsirtás tetőn Budakeszi

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson történő bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon repülnek, így fejti ki a hatását a bejuttatott anyag több napig is.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőruházat, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Budakeszii darázsirtás óvodákban
 • Budakeszii darázsirtás iskolákban
 • Budakeszii darázsirtás irodákban
 • Budakeszii darázsirtás közintézményekben
 • Budakeszii darázsirtás családi házakban
 • Budakeszii darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Budakeszii darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Budakeszii darázsirtás gyümölcsösökben
 • Budakeszii darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Többnyire fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig hat, tehát nem kell arra várni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Budakeszi

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli hatásos darázsirtás az esetek túlnyomó többségében képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár azonnal is tudunk menni Önhöz.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják az első adandó alkalommal.
Hozzáértő darázsirtás Budakeszi és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 64
Tegnapi: 137
Heti: 541
Havi: 1 582
Össz.: 280 510

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Budakeszi
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »