Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Komárom vonzáskörzetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Komárom

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz tényleg hatásos, ha az irtás folytán meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Házi darázscsapda Komárom  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten sok jónak látszó, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Komárom övezetében

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Komárom régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 30/552 1071
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása Komárom

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással végzett bejuttatással behatol minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így fejti ki a hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csakis a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Komáromi darázsirtás óvodákban
 • Komáromi darázsirtás iskolákban
 • Komáromi darázsirtás irodákban
 • Komáromi darázsirtás közintézményekben
 • Komáromi darázsirtás családi házakban
 • Komáromi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Komáromi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Komáromi darázsirtás gyümölcsösökben
 • Komáromi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, tehát nem kell arra várni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Komárom

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli eredményes darázsirtás bizonyítottan alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Van, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják az első adandó alkalommal.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás Komárom és környéke akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 41
Tegnapi: 137
Heti: 518
Havi: 1 559
Össz.: 280 487

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Komárom
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »