Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Szentendre területén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Szentendre

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás eredményeképpen meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Darázscsapda otthon Szentendre  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül mindenképpen veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Főbb tudnivalók még:
 • Figyeljen arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot lehet olvasni a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Szentendre vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Szentendre övezetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Legtöbbször a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül véghez lehet vinni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Szentendre

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor vetjük be, amikor a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással történő bejuttatással be tud kerülni minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon repülnek, így fejti ki a hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a védőruházat, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Szentendrei darázsirtás óvodákban
 • Szentendrei darázsirtás iskolákban
 • Szentendrei darázsirtás irodákban
 • Szentendrei darázsirtás közintézményekben
 • Szentendrei darázsirtás családi házakban
 • Szentendrei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Szentendrei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Szentendrei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Szentendrei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Általában 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, tehát nem kell arra várni, hogy a nap végén az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Szentendre

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli hatásos darázsirtás az esetek túlnyomó többségében alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás Szentendre és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 137
Heti: 529
Havi: 1 570
Össz.: 280 498

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Szentendre
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »