Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Borsod megye területén és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 70/424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Borsod megye

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a művelet csak akkor lesz tényleg hatásos, ha az irtás következtében elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Darázscsapda házilag Borsod megye  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel megpróbálni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Borsod megye vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Borsod megye régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány nagyságától. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 70/424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Borsod megye

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor vetjük be, ha a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson való bejuttatással be tud kerülni minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a bejuttatott anyag több napig is.

A darázsirtás menete röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csakis a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Borsod megyei darázsirtás óvodákban
 • Borsod megyei darázsirtás iskolákban
 • Borsod megyei darázsirtás irodákban
 • Borsod megyei darázsirtás közintézményekben
 • Borsod megyei darázsirtás családi házakban
 • Borsod megyei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Borsod megyei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Borsod megyei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Borsod megyei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Jellemzően az esetek nagy részében 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Borsod megye

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha kőzetgyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor télen is agresszívan támadnak! A téli eredményes darázsirtás gyakran képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Előfordul, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Profi darázsirtás Borsod megye és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 65
Tegnapi: 137
Heti: 542
Havi: 1 583
Össz.: 280 511

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Borsod megye
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »