Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás akár azonnal, Budaliget területén és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Budaliget

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a tevékenység csak akkor lesz tényleg hatásos, ha az irtás folytán meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda házilag Budaliget  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Védőfelszerelés nélkül egyébként is veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Budaliget vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Budaliget vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány méretétől. Többnyire a helyszíni felmérés után tudunk pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül véghez lehet vinni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Budaliget

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással végzett bejuttatással be tud kerülni minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon haladnak, így fejti ki a hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csakis a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Budaligeti darázsirtás óvodákban
 • Budaligeti darázsirtás iskolákban
 • Budaligeti darázsirtás irodákban
 • Budaligeti darázsirtás közintézményekben
 • Budaligeti darázsirtás családi házakban
 • Budaligeti darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Budaligeti darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Budaligeti darázsirtás gyümölcsösökben
 • Budaligeti darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Többnyire fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig hat, ezért nem kell arra várni, hogy a nap végén az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Budaliget

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is veszélyesek! A téli hatásos darázsirtás sokszor képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Megesik, hogy napokra előre van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják amint lehet.
Hozzáértő darázsirtás Budaliget és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Budaliget
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »