Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, IX. kerület területén és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás IX. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás eredményeképpen elpusztul a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Darázscsapda otthon IX. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára IX. kerület területén

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege IX. kerület területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Többnyire a helyszíni felmérés után lehet pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül véghez lehet vinni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn IX. kerület

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson végzett bejuttatással be tud kerülni minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • IX. kerületi darázsirtás óvodákban
 • IX. kerületi darázsirtás iskolákban
 • IX. kerületi darázsirtás irodákban
 • IX. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • IX. kerületi darázsirtás családi házakban
 • IX. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • IX. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • IX. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • IX. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, ezért nem kell arra várni, hogy a nap végén az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó IX. kerület

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is agresszívan támadnak! A téli hatékony darázsirtás gyakran képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Előfordul, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják az első adandó alkalommal.
Profi darázsirtás IX. kerület és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 33
Tegnapi: 137
Heti: 510
Havi: 1 551
Össz.: 280 479

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás IX. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »