Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Adyliget vonzáskörzetében és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Adyliget

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás eredményeképpen elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda otthon Adyliget  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Védőöltözet nélkül mindenképpen veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Adyliget övezetében

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Adyliget régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást szinte kivétel nélkül bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Adyliget

A darázsirtás menete

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, amikor a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással történő bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás folyamata röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Adyligeti darázsirtás óvodákban
 • Adyligeti darázsirtás iskolákban
 • Adyligeti darázsirtás irodákban
 • Adyligeti darázsirtás közintézményekben
 • Adyligeti darázsirtás családi házakban
 • Adyligeti darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Adyligeti darázsirtás víkendházban
 • Adyligeti darázsirtás gyümölcsösökben
 • Adyligeti darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Adyliget

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor üveggyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli hatásos darázsirtás az esetek túlnyomó többségében képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy napokra előre van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják az első adandó alkalommal.
Professzionális darázsirtás Adyliget és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 137
Heti: 504
Havi: 1 545
Össz.: 280 473

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Adyliget
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »