Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás akár azonnal, VIII. kerület környékén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás VIII. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás következtében elpusztul a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Házi darázscsapda VIII. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel megpróbálni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Védőfelszerelés nélkül mindenképpen kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára VIII. kerület vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja VIII. kerület környékén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 ezer Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül meg tudjuk csinálni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása VIII. kerület

A darázsirtás menete

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson való bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napig is.

A darázsirtás menete tömören összefoglalva:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • VIII. kerületi darázsirtás óvodákban
 • VIII. kerületi darázsirtás iskolákban
 • VIII. kerületi darázsirtás irodákban
 • VIII. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • VIII. kerületi darázsirtás családi házakban
 • VIII. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • VIII. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • VIII. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • VIII. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó VIII. kerület

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli eredményes darázsirtás gyakran alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás VIII. kerület és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás VIII. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »