Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Ajka régiójában és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a (70) 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Ajka

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás eredményeképpen elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Házi darázscsapda Ajka  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Védőfelszerelés nélkül egyébként is kockázatos nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő ajánljuk mindenkinek megnézésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Figyeljen arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Ajka területén

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Ajka övezetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 70/424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Ajka

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson való bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon repülnek, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás folyamata röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőruházat, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Ajkai darázsirtás óvodákban
 • Ajkai darázsirtás iskolákban
 • Ajkai darázsirtás irodákban
 • Ajkai darázsirtás közintézményekben
 • Ajkai darázsirtás családi házakban
 • Ajkai darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Ajkai darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Ajkai darázsirtás gyümölcsösökben
 • Ajkai darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, tehát nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Ajka

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is agresszívan támadnak! A téli hatásos darázsirtás gyakran képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Előfordul, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás Ajka és környéke akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 70/424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 45
Tegnapi: 137
Heti: 522
Havi: 1 563
Össz.: 280 491

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Ajka
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »