Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Székesfehérvár vonzáskörzetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Székesfehérvár

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a tevékenység csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Darázscsapda otthon Székesfehérvár  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Székesfehérvár régiójában

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Székesfehérvár vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány nagyságától. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után tudunk pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 ezer Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Székesfehérvár

A darázsirtás menete

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor vetjük be, ha a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással végzett bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás folyamata tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Székesfehérvári darázsirtás óvodákban
 • Székesfehérvári darázsirtás iskolákban
 • Székesfehérvári darázsirtás irodákban
 • Székesfehérvári darázsirtás közintézményekben
 • Székesfehérvári darázsirtás családi házakban
 • Székesfehérvári darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Székesfehérvári darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Székesfehérvári darázsirtás gyümölcsösökben
 • Székesfehérvári darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Jellemzően az esetek nagy részében fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig hat, tehát nem kell arra várni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Székesfehérvár

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a téli hónapokat, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli hatékony darázsirtás bizonyítottan képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy több napra is van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás Székesfehérvár és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Székesfehérvár
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »