Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, XXI. kerület környékén és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás XXI. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz tényleg hatásos, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Házi darázscsapda XXI. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Főbb tudnivalók még:
 • Figyeljen arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára XXI. kerület területén

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja XXI. kerület területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül meg tudjuk csinálni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással XXI. kerület

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor vetjük be, ha a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson történő bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás folyamata röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • XXI. kerületi darázsirtás óvodákban
 • XXI. kerületi darázsirtás iskolákban
 • XXI. kerületi darázsirtás irodákban
 • XXI. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • XXI. kerületi darázsirtás családi házakban
 • XXI. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • XXI. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • XXI. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • XXI. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, tehát nem kell arra várni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás XXI. kerület

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli hatékony darázsirtás sokszor képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Szakértő darázsirtás XXI. kerület és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 137
Heti: 550
Havi: 1 591
Össz.: 280 519

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás XXI. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »