Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, XXII. kerület területén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás XXII. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a tevékenység csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Házi darázscsapda XXII. kerület  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak általában csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten sok jónak látszó, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára XXII. kerület területén

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege XXII. kerület régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 30 552-1071
 3. Az irtást szinte kivétel nélkül bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása XXII. kerület

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással történő bejuttatással be tud kerülni minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon repülnek, így érezteti hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőruházat, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • XXII. kerületi darázsirtás óvodákban
 • XXII. kerületi darázsirtás iskolákban
 • XXII. kerületi darázsirtás irodákban
 • XXII. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • XXII. kerületi darázsirtás családi házakban
 • XXII. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • XXII. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • XXII. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • XXII. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás XXII. kerület

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a téli hónapokat, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is veszélyesek! A téli hatékony darázsirtás az esetek túlnyomó többségében alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy több napra is van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják az első adandó alkalommal.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás XXII. kerület és övezete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 137
Heti: 536
Havi: 1 577
Össz.: 280 505

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás XXII. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »