Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Nyergesújfalu régiójában és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Nyergesújfalu

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Házi darázscsapda Nyergesújfalu  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Védőfelszerelés nélkül mindenképpen kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Nyergesújfalu területén

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Nyergesújfalu régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után lehet pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Nyergesújfalu

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással való bejuttatással behatol minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csakis a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Nyergesújfalui darázsirtás óvodákban
 • Nyergesújfalui darázsirtás iskolákban
 • Nyergesújfalui darázsirtás irodákban
 • Nyergesújfalui darázsirtás közintézményekben
 • Nyergesújfalui darázsirtás családi házakban
 • Nyergesújfalui darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Nyergesújfalui darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Nyergesújfalui darázsirtás gyümölcsösökben
 • Nyergesújfalui darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig hat, ezért nem kell arra várni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Nyergesújfalu

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor télen is csípnek! A téli eredményes darázsirtás gyakran alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez leterheltségünktől függ. Megesik, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár azonnal is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják az első adandó alkalommal.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás Nyergesújfalu és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Nyergesújfalu
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »