Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Pécs környékén és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Pécs

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akár ingyen akkor valósítható meg, ha végigolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a művelet csak akkor lesz tényleg hatásos, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Darázscsapda házilag Pécs  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni az irtást! ebben az esetben ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Védőfelszerelés nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Figyeljen arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Pécs övezetében

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Pécs területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 ezer Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.

Darázsfészek eltávolítása Pécs

A darázsirtás menete

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, amikor a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson végzett bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon repülnek, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás folyamata tömören összefoglalva:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőruházat, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Pécsi darázsirtás óvodákban
 • Pécsi darázsirtás iskolákban
 • Pécsi darázsirtás irodákban
 • Pécsi darázsirtás közintézményekben
 • Pécsi darázsirtás családi házakban
 • Pécsi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Pécsi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Pécsi darázsirtás gyümölcsösökben
 • Pécsi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig hat, tehát nem kell arra várni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Pécs

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a téli hónapokat, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli hatásos darázsirtás sokszor alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják amint lehet.
Profi darázsirtás Pécs és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 62
Tegnapi: 137
Heti: 539
Havi: 1 580
Össz.: 280 508

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Pécs
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »