Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, I. kerület területén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás I. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a művelet csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás eredményeképpen elpusztul a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Darázscsapda házilag I. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül mindenképpen kockázatos nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Figyeljen arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot lehet olvasni a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára I. kerület területén

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege I. kerület régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Legtöbbször a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn I. kerület

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással történő bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás folyamata röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a védőruházat, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • I. kerületi darázsirtás óvodákban
 • I. kerületi darázsirtás iskolákban
 • I. kerületi darázsirtás irodákban
 • I. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • I. kerületi darázsirtás családi házakban
 • I. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • I. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • I. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • I. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig hat, tehát nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel I. kerület

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha kőzetgyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli hatékony darázsirtás gyakran képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják az első adandó alkalommal.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás I. kerület és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 46
Tegnapi: 137
Heti: 523
Havi: 1 564
Össz.: 280 492

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás I. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »