Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Nagymaros övezetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Nagymaros

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a tevékenység csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás következtében elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Darázscsapda otthon Nagymaros  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni az irtást! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Védőöltözet nélkül mindenképpen veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Nagymaros környékén

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Nagymaros régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után lehet pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást a legtöbb esetben bontás nélkül el tudjuk végezni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Nagymaros

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson való bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Nagymarosi darázsirtás óvodákban
 • Nagymarosi darázsirtás iskolákban
 • Nagymarosi darázsirtás irodákban
 • Nagymarosi darázsirtás közintézményekben
 • Nagymarosi darázsirtás családi házakban
 • Nagymarosi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Nagymarosi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Nagymarosi darázsirtás gyümölcsösökben
 • Nagymarosi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Többnyire fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Nagymaros

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor gyapotszigetelés közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor télen is csípnek! A téli hatékony darázsirtás sokszor képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez leterheltségünktől függ. Megesik, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Hozzáértő darázsirtás Nagymaros és környéke akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Nagymaros
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »