Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Hódmezővásárhely vonzáskörzetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Hódmezővásárhely

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a tevékenység csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás eredményeképpen meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Házi darázscsapda Hódmezővásárhely  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Hódmezővásárhely régiójában

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Hódmezővásárhely vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány méretétől. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül el tudjuk végezni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Hódmezővásárhely

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor vetjük be, ha a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással végzett bejuttatással be tud kerülni minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon repülnek, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőruházat, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás óvodákban
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás iskolákban
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás irodákban
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás közintézményekben
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás családi házakban
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás gyümölcsösökben
 • Hódmezővásárhelyi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Jellemzően az esetek nagy részében fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, tehát nem kell arra várni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Hódmezővásárhely

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is agresszívan támadnak! A téli eredményes darázsirtás gyakran alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Van, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják amint lehet.
Professzionális darázsirtás Hódmezővásárhely és övezete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Hódmezővásárhely
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »