Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Balaton övezetében és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 70/424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Balaton

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Házi darázscsapda Balaton  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni az irtást! ebben az esetben ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Balaton övezetében

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Balaton vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 70 424 9142
 3. Az irtást a legtöbb esetben bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Balaton

A darázsirtás menete

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson történő bejuttatással be tud kerülni minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon haladnak, így érezteti hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőruházat, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Balatoni darázsirtás óvodákban
 • Balatoni darázsirtás iskolákban
 • Balatoni darázsirtás irodákban
 • Balatoni darázsirtás közintézményekben
 • Balatoni darázsirtás családi házakban
 • Balatoni darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Balatoni darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Balatoni darázsirtás gyümölcsösökben
 • Balatoni darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Jellemzően az esetek nagy részében fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, tehát nem kell megvárni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Balaton

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli hatásos darázsirtás bizonyítottan képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás Balaton és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 80
Tegnapi: 137
Heti: 557
Havi: 1 598
Össz.: 280 526

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Balaton
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »