Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás akár azonnal, Nyíregyháza övezetében és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Nyíregyháza

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás eredményeképpen elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Darázscsapda házilag Nyíregyháza  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel elvégezni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Nyíregyháza övezetében

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Nyíregyháza régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. Legtöbbször a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül véghez lehet vinni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Nyíregyháza

A darázsirtás lépései

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos módszert akkor vetjük be, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson való bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Nyíregyházai darázsirtás óvodákban
 • Nyíregyházai darázsirtás iskolákban
 • Nyíregyházai darázsirtás irodákban
 • Nyíregyházai darázsirtás közintézményekben
 • Nyíregyházai darázsirtás családi házakban
 • Nyíregyházai darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Nyíregyházai darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Nyíregyházai darázsirtás gyümölcsösökben
 • Nyíregyházai darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, tehát nem kell megvárni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Nyíregyháza

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli eredményes darázsirtás gyakran alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk menni Önhöz.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják az első adandó alkalommal.
Profi darázsirtás Nyíregyháza és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 53
Tegnapi: 137
Heti: 530
Havi: 1 571
Össz.: 280 499

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Nyíregyháza
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »