Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás akár azonnal, Velence területén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Velence

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a tevékenység csak akkor lesz tényleg hatásos, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Darázscsapda házilag Velence  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni az irtást! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Védőfelszerelés nélkül mindenképpen kockázatos nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Figyeljen arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Velence övezetében

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Velence területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány méretétől. Többnyire a helyszíni felmérés után lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást szinte kivétel nélkül bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Velence

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor vetjük be, amikor a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson végzett bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így fejti ki a hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Velencei darázsirtás óvodákban
 • Velencei darázsirtás iskolákban
 • Velencei darázsirtás irodákban
 • Velencei darázsirtás közintézményekben
 • Velencei darázsirtás családi házakban
 • Velencei darázsirtás lakásban
 • Velencei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Velencei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Velencei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Velencei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell arra várni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Velence

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli eredményes darázsirtás gyakran alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás Velence és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 137
Heti: 520
Havi: 1 561
Össz.: 280 489

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Velence
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »