Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás akár azonnal, Balatonboglár vonzáskörzetében és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Balatonboglár

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás következtében elpusztul a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő folytatja a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Házi darázscsapda Balatonboglár  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat az otthoni darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel megpróbálni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Védőfelszerelés nélkül mindenképpen veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Balatonboglár régiójában

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Balatonboglár vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után lehet pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül el tudjuk végezni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Balatonboglár

A darázsirtás menete

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással történő bejuttatással be tud kerülni minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőruházat, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Balatonboglári darázsirtás óvodákban
 • Balatonboglári darázsirtás iskolákban
 • Balatonboglári darázsirtás irodákban
 • Balatonboglári darázsirtás közintézményekben
 • Balatonboglári darázsirtás családi házakban
 • Balatonboglári darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Balatonboglári darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Balatonboglári darázsirtás gyümölcsösökben
 • Balatonboglári darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Jellemzően az esetek nagy részében 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig hat, ezért nem kell arra várni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Balatonboglár

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is agresszívan támadnak! A téli hatékony darázsirtás sokszor képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Megesik, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Professzionális darázsirtás Balatonboglár és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Balatonboglár
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »