Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Baja régiójában és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Baja

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás eredményeképpen meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda otthon Baja  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül egyébként is kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. A következő javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot lehet olvasni a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Baja vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Baja környékén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után lehet pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 70/424 9142
 3. Az irtást a legtöbb esetben bontás nélkül véghez lehet vinni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Baja

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, amikor a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással való bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon közlekednek, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csakis a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Bajai darázsirtás óvodákban
 • Bajai darázsirtás iskolákban
 • Bajai darázsirtás irodákban
 • Bajai darázsirtás közintézményekben
 • Bajai darázsirtás családi házakban
 • Bajai darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Bajai darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Bajai darázsirtás gyümölcsösökben
 • Bajai darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, tehát nem kell megvárni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Baja

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is agresszívan támadnak! A téli hatásos darázsirtás az esetek túlnyomó többségében képes megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Előfordul, hogy több napra is van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 70/424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Szakértő darázsirtás Baja és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 57
Tegnapi: 137
Heti: 534
Havi: 1 575
Össz.: 280 503

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Baja
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »