Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Győr területén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Győr

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a tevékenység csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás folytán meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Házi darázscsapda Győr  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Védőöltözet nélkül egyébként is kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. A következő ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Győr övezetében

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Győr területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. Többnyire a helyszíni felmérés után lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: (70) 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül el tudjuk végezni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Győr

A darázsirtás lépései

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor vetjük be, ha a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással végzett bejuttatással be tud kerülni minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás menete röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Győri darázsirtás óvodákban
 • Győri darázsirtás iskolákban
 • Győri darázsirtás irodákban
 • Győri darázsirtás közintézményekben
 • Győri darázsirtás családi házakban
 • Győri darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Győri darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Győri darázsirtás gyümölcsösökben
 • Győri darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Győr

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli hatékony darázsirtás bizonyítottan alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 70/424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják amint lehet.
Professzionális darázsirtás Győr és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 70/424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 137
Heti: 514
Havi: 1 555
Össz.: 280 483

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Győr
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »