Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, V. kerület környékén és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás V. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy a tevékenység csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Darázscsapda házilag V. kerület  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen kockázatos nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, hiszen az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára V. kerület övezetében

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege V. kerület régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány méretétől. Többnyire a helyszíni felmérés után tudunk pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük az irtást. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül meg tudjuk csinálni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása V. kerület

A darázsirtás menete

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással végzett bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csak a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • V. kerületi darázsirtás óvodákban
 • V. kerületi darázsirtás iskolákban
 • V. kerületi darázsirtás irodákban
 • V. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • V. kerületi darázsirtás családi házakban
 • V. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • V. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • V. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • V. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok darázscsípés ellen: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig hat, tehát nem kell megvárni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás V. kerület

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a téli hónapokat, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli eredményes darázsirtás bizonyítottan alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez leterheltségünktől függ. Megesik, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják amint lehet.
Gyorsszolgálati jellegű, azonnali darázsirtás V. kerület és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás V. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »