Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, X. kerület vonzáskörzetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás X. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás következtében elpusztul a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Házi darázscsapda X. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak általában csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára X. kerület régiójában

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege X. kerület területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány méretétől. A legtöbb esetben a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást szinte kivétel nélkül bontás nélkül el tudjuk végezni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása X. kerület

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, amikor a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással való bejuttatással behatol minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás folyamata tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőruházat, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csak a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • X. kerületi darázsirtás óvodákban
 • X. kerületi darázsirtás iskolákban
 • X. kerületi darázsirtás irodákban
 • X. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • X. kerületi darázsirtás családi házakban
 • X. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • X. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • X. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • X. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig hat, tehát nem kell arra várni, hogy a nap végén az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás X. kerület

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a telet, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor télen is csípnek! A téli hatásos darázsirtás az esetek túlnyomó többségében alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás X. kerület és övezete akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás X. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »