Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Sopron környékén és vidéken

 

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

 

Darázsirtás Sopron

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Házi darázscsapda Sopron  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül mindenképpen kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Főbb tudnivalók még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot lehet olvasni a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Sopron környékén

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Sopron vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást a legtöbb esetben bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.

Darázsirtás tetőn Sopron

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos technikát akkor vetjük be, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson való bejuttatással be tud kerülni minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon repülnek, így fejti ki a hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének megállapítása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Soproni darázsirtás óvodákban
 • Soproni darázsirtás iskolákban
 • Soproni darázsirtás irodákban
 • Soproni darázsirtás közintézményekben
 • Soproni darázsirtás családi házakban
 • Soproni darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Soproni darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Soproni darázsirtás gyümölcsösökben
 • Soproni darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Jellemzően az esetek nagy részében 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig fejti ki a hatását, tehát nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Sopron

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli eredményes darázsirtás gyakran alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Megesik, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás Sopron és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 34
Tegnapi: 137
Heti: 511
Havi: 1 552
Össz.: 280 480

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Sopron
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »