Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Csorna vonzáskörzetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Csorna

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnos történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás eredményeképpen elpusztul a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda házilag Csorna  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel megpróbálni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még dühösebbé válnak. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. A következő ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Főbb tudnivalók még:
 • Figyeljen arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Csorna régiójában

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Csorna területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Legtöbbször a helyszíni felmérés után lehet pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Egyeztetett napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása Csorna

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással történő bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon közlekednek, így fejti ki a hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőruházat, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Csornai darázsirtás óvodákban
 • Csornai darázsirtás iskolákban
 • Csornai darázsirtás irodákban
 • Csornai darázsirtás közintézményekben
 • Csornai darázsirtás családi házakban
 • Csornai darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Csornai darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Csornai darázsirtás gyümölcsösökben
 • Csornai darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Jellemzően az esetek nagy részében fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig hat, tehát nem kell megvárni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Csorna

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Amikor üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is agresszívan támadnak! A téli hatékony darázsirtás bizonyítottan képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Megesik, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor telefonálhatok?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Profi darázsirtás Csorna és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 137
Heti: 555
Havi: 1 596
Össz.: 280 524

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Csorna
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »