Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Sopron régiójában és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Sopron

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás eredménytelenné válik.
  Darázscsapda otthon Sopron  
Ha a fészek helye meghatározható, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül mindenképpen veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Sopron környékén

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Sopron régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást szinte kivétel nélkül bontás nélkül el tudjuk végezni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Sopron

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos módszert akkor alkalmazzuk, amikor a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással történő bejuttatással be tud kerülni minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így fejti ki a hatását a bejuttatott anyag több napig is.

A darázsirtás menete röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Soproni darázsirtás óvodákban
 • Soproni darázsirtás iskolákban
 • Soproni darázsirtás irodákban
 • Soproni darázsirtás közintézményekben
 • Soproni darázsirtás családi házakban
 • Soproni darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Soproni darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Soproni darázsirtás gyümölcsösökben
 • Soproni darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig hat, tehát nem kell arra várni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Sopron

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli hatékony darázsirtás sokszor alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják amint lehet.
Profi darázsirtás Sopron és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 49
Tegnapi: 137
Heti: 526
Havi: 1 567
Össz.: 280 495

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Sopron
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »