Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Fejér megye környékén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Fejér megye

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha végigolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás eredményeképpen meghal a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Darázscsapda házilag Fejér megye  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül egyébként is veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Fejér megye területén

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Fejér megye környékén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Legtöbbször a helyszíni felmérés után tudunk pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük az irtást. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Az irtást egyeztetett időpontban végezzük, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Fejér megye

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos elhelyezkedését. A porozásos módszert akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással való bejuttatással behatol minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon közlekednek, így fejti ki a hatását a szer több napon keresztül.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csak a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Fejér megyei darázsirtás óvodákban
 • Fejér megyei darázsirtás iskolákban
 • Fejér megyei darázsirtás irodákban
 • Fejér megyei darázsirtás közintézményekben
 • Fejér megyei darázsirtás családi házakban
 • Fejér megyei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Fejér megyei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Fejér megyei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Fejér megyei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Fejér megye

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek kihúzni a téli hónapokat, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli eredményes darázsirtás sokszor képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Megesik, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Profi darázsirtás Fejér megye és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 137
Heti: 508
Havi: 1 549
Össz.: 280 477

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Fejér megye
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »