Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás akár azonnal, XVI. kerület környékén és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás XVI. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a tevékenység csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás folytán meghal a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda házilag XVI. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még dühösebbé válnak. Védőfelszerelés nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten sok jónak látszó, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára XVI. kerület régiójában

A darázsirtás Ft-ban megadott ára XVI. kerület területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Többnyire a helyszíni felmérés után lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük az irtást. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül meg tudjuk csinálni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Feltakarítunk, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk Önnél sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással XVI. kerület

A darázsirtás menete

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos módszert akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson végzett bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon haladnak, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás menete röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csakis a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • XVI. kerületi darázsirtás óvodákban
 • XVI. kerületi darázsirtás iskolákban
 • XVI. kerületi darázsirtás irodákban
 • XVI. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • XVI. kerületi darázsirtás családi házakban
 • XVI. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • XVI. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • XVI. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • XVI. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó XVI. kerület

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják kihúzni a téli hónapokat, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is agresszívan támadnak! A téli hatásos darázsirtás az esetek túlnyomó többségében alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Megesik, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás XVI. kerület és környéke akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 29
Tegnapi: 137
Heti: 506
Havi: 1 547
Össz.: 280 475

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás XVI. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »