Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Komárom-Esztergom megye területén és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Komárom-Esztergom megye

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás eredményeképpen meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Darázscsapda otthon Komárom-Esztergom megye  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel elvégezni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Védőöltözet nélkül egyébként is veszélyes nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Komárom-Esztergom megye övezetében

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Komárom-Esztergom megye régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 ezer Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. A darázsirtást bontás nélkül meg tudjuk csinálni az esetek többségében, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Komárom-Esztergom megye

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos módszert akkor vetjük be, amikor a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással való bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon szállnak, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás folyamata röviden:

 • a helyzet felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csak a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás óvodákban
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás iskolákban
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás irodákban
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás közintézményekben
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás családi házakban
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Komárom-Esztergom megyei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, tehát nem kell megvárni, hogy a nap végén minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel Komárom-Esztergom megye

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

A téli hónapokban a darazsak hosszabb ideig tartó -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is csípnek! A téli hatékony darázsirtás bizonyítottan alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez aktuális munkáink mennyiségétől függ. Előfordul, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Hozzáértő darázsirtás Komárom-Esztergom megye és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 137
Heti: 555
Havi: 1 596
Össz.: 280 524

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Komárom-Esztergom megye
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »