Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Heves megye területén és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás Heves megye

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a tevékenység csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás eredményeképpen meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Darázscsapda otthon Heves megye  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor több eredménnyel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal megpróbálni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még dühösebbé válnak. Védőöltözet nélkül mindenképpen kockázatos nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Főbb tudnivalók még:
 • Figyeljen arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát lehetőleg ne sötét helyre, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot lehet olvasni a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Heves megye régiójában

A darázsirtás Ft-ban megadott ára Heves megye régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Többnyire a helyszíni szemrevételezést követően lehet pontos árat mondani. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy ott elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást a legtöbb esetben bontás nélkül véghez lehet vinni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kár keletkezik.
 4. Megbeszélt napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás porozással Heves megye

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor vetjük be, amikor a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomáson végzett bejuttatással behatol minden rejtett zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép több bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csakis a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Heves megyei darázsirtás óvodákban
 • Heves megyei darázsirtás iskolákban
 • Heves megyei darázsirtás irodákban
 • Heves megyei darázsirtás közintézményekben
 • Heves megyei darázsirtás családi házakban
 • Heves megyei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Heves megyei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Heves megyei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Heves megyei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a teljes irtást!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig fejti ki a hatását, ezért nem kell megvárni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Heves megye

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás során alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindazonáltal fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a telet, ha megfelelő hőszigeteléssel rendelkező helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is veszélyesek! A téli hatékony darázsirtás gyakran képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kiszállni a helyszínre?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Professzionális darázsirtás Heves megye és övezete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 137
Heti: 507
Havi: 1 548
Össz.: 280 476

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Heves megye
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »