Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás lehetőség szerint azonnal, Pest megye területén és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás Pest megye

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, felhívjuk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a beavatkozás csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda otthon Pest megye  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel elvégezni a munkát! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen kockázatos nekilátni a munkához.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakember sem tehet semmit, hiszen az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Figyeljen arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Pest megye vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Pest megye területén változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Legtöbbször a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat képezni. Sokkal egyszerűbb olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a felhalmozott szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást szinte kivétel nélkül bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Pest megye

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához tudni kell a fészek pontos helyét. A porozásos technikát akkor vetjük be, ha a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással történő bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így fejti ki a hatását a szer több napig is.

A darázsirtás folyamata röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Pest megyei darázsirtás óvodákban
 • Pest megyei darázsirtás iskolákban
 • Pest megyei darázsirtás irodákban
 • Pest megyei darázsirtás közintézményekben
 • Pest megyei darázsirtás családi házakban
 • Pest megyei darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Pest megyei darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Pest megyei darázsirtás gyümölcsösökben
 • Pest megyei darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Jellemzően az esetek nagy részében fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig hat, ezért nem kell arra várni, hogy este az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó Pest megye

Melyek a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély kiküszöbölése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodás sem ajánlott! Bízza ezt a feladatot a megfelelő irtási módszert kiválasztó szakemberre!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor üveggyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor hidegben is agresszívan támadnak! A téli hatásos darázsirtás sokszor alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Szakértő darázsirtás Pest megye és területe akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 137
Heti: 535
Havi: 1 576
Össz.: 280 504

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Pest megye
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »