Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Szombathely vonzáskörzetében és vidéken

Hívjon minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Szombathely

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet véghez vinni.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnos megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán meg kell említeni, hogy a művelet csak akkor lesz tényleg hatékony, ha az irtás folytán elpusztul a királynő! Ez a fő eredmény, amit el lehet érni. Ha ez nem sikerül, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Házi darázscsapda Szombathely  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból hatásosnak bizonyulhat a házi darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes tűzzel elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Védőfelszerelés nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd telkén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtást a szomszédnak kellene kérnie, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra helyezze el!
 • A csapda célszerűen a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzás tapasztalható, megtörténhet, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten sok jónak látszó, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember megkeresését. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor értesítsen nyugodtan!

Darázsirtás ára Szombathely vonzáskörzetében

A darázsirtás Ft-ban kifejezett összege Szombathely övezetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány nagyságától. Legtöbbször a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Hétvégén is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül megtudjuk csinálni, nem okozunk elkerülhető kárt! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, szükségtelen egész nap ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsfészek eltávolítása Szombathely

A darázsirtás lépései

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához tudni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor vetjük be, ha a fészek nem könnyen elérhető helyen van. Ennek a szernek nincs szaga, és nagy nyomással történő bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon szállnak, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás folyamata tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • a legalkalmasabb darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csakis a helyi önkormányzat bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Szombathelyi darázsirtás óvodákban
 • Szombathelyi darázsirtás iskolákban
 • Szombathelyi darázsirtás irodákban
 • Szombathelyi darázsirtás közintézményekben
 • Szombathelyi darázsirtás családi házakban
 • Szombathelyi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Szombathelyi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Szombathelyi darázsirtás gyümölcsösökben
 • Szombathelyi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Általában fél óra és egy óra közötti időintervallumban el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer napokig hat, tehát nem kell arra várni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Szombathely

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell takarítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodást sem javasoljuk! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak több napos -10 Celsius alatt a dolgozók mindenképpen elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha gyapotszigetelés közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor télen is veszélyesek! A téli hatékony darázsirtás sokszor alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy több napra is van munkánk, de lehet, hogy akár rögtön is tudunk menni Önhöz.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás éjjel-nappal hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás Szombathely és környéke akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 137
Heti: 516
Havi: 1 557
Össz.: 280 485

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Szombathely
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »