Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, XIII. kerület környékén és vidéken

Értesítsen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős segítségre van szüksége!

Darázsirtás XIII. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megfogadja tippjeinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet elvégezni.

Darázsirtás házilag

Mielőtt ismertetnénk néhány házilagos módszert, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon megesett halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán ki kell emelni, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatékony, ha az irtás következtében meghal a királynő! Ez a legfontosabb cél. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás csődöt mond, és biztosan meg kell ismételni.
  Darázscsapda otthon XIII. kerület  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor nagyobb sikerrel kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. FIGYELEM! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni az irtást! Ekkor ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Védőöltözet nélkül egyébként is veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót javasoljuk mindenkinek megnézésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kitett csapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda nem éri el a várt hatást.
Az interneten számos okosnak tűnő, de voltaképpen teljesen használhatatlan tanácsot olvashatunk a témában, javasoljuk inkább szakember hívását. Ha nem akar kockáztatni, vagy már hasztalanul kísérletezett a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára XIII. kerület környékén

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja XIII. kerület vonzáskörzetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, megközelíthetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. Legtöbbször a helyszíni szemrevételezést követően tudunk pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor fel kell mászni pl. a tetőre, hogy a cserepek alatt elvégezzük a munkát. Irányadó összegként 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Hangsúlyozni szeretnénk, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nem nagyon tudnak újat mutatni nekünk a darázsirtás témában.
 2. Ünnepnapokon is elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást a legtöbb esetben bontás nélkül véghez lehet vinni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket nem érdemes kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem gyermekekre vagy állatokra, illetve környező méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Hogy milyen egy nem megfelelően elvégzett munka, egy méhcsalád fölösleges kiirtása, arra az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn XIII. kerület

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos technikával. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor alkalmazzuk, amikor a fészek nem jól elérhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással való bejuttatással képes beáramlani minden rejtett zugba. A darazsak a szokott útvonalaikon haladnak, így érezteti hatását a szer több napig is.

A darázsirtás menete röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken kizárólag a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • XIII. kerületi darázsirtás óvodákban
 • XIII. kerületi darázsirtás iskolákban
 • XIII. kerületi darázsirtás irodákban
 • XIII. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • XIII. kerületi darázsirtás családi házakban
 • XIII. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • XIII. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • XIII. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • XIII. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Többnyire 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatékonysága

Az irtószer napokig hat, tehát nem kell megvárni, hogy este minden darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtás permetezéssel XIII. kerület

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, mindemellett fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól távolabb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat vesz észre, akkor egyáltalán ne kísérletezzen házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt érez, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a közelben tartózkodást sem javasoljuk! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók biztosan elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is veszélyesek! A téli eredményes darázsirtás sokszor alkalmas megelőzni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez leterheltségünktől függ. Van, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár rögtön is tudunk indulni.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás non-stop hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Professzionális darázsirtás XIII. kerület és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 137
Heti: 555
Havi: 1 596
Össz.: 280 524

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás XIII. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »