Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, III. kerület vonzáskörzetében és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős intézkedést szeretne kérni!

Darázsirtás III. kerület

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor valósítható meg akár ingyen, ha elolvassa és megszívleli tanácsainkat, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán el kell mondani, hogy a beavatkozás csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás folytán meghal a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez nem valósul meg, akkor a királynő folyamatosan végzi a peték lerakását, és az irtás nem hozza meg a várt eredményt.
  Házi darázscsapda III. kerület  
Ha a fészek jól látható helyen van, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó spray-kel befújva a fészket nem távolabbról, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet az otthoni darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes nyílt lánggal elvégezni a munkát! Ekkor ugyanis a darazsak a legtöbb esetben csak még agresszívabbak lesznek. Védőöltözet nélkül egyébként is kockázatos elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda elkészítése akkor is kifizetődő lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán találhatók valójában, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó szakértő sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak szomszédolnak Önnél. A következő javasoljuk mindenkinek megtekintésre, mert minden lényeges információt tartalmaz a darázscsapda otthoni elkészítése kapcsán.

Fontosabb információk még:
 • Ügyelni kell arra, hogy a kihelyezett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat fölöslegesen.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napos helyre lógassuk ki!
 • A csapda lehetőség szerint a darazsak repülési útvonalába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, megtörténhet, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten sok jónak látszó, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára III. kerület környékén

A darázsirtás Ft-ban megadott ára III. kerület övezetében változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány nagyságától. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után tudunk pontos árat képezni. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol fel lehet állni, mint ahol kúszni kell. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor is más problémával szembesülünk. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy ott elvégezzük a munkát. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat tudunk ajánlani.

Miért lehet tökéletesen nyugodt, ha hozzánk fordul?

 1. A legfontosabb, amit nyer velünk az a rengeteg szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. 0-24 elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást többnyire bontás nélkül véghez lehet vinni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk ott sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn III. kerület

A darázsirtás lépései

2 módszerrel végezzük: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási technika kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos helyét. A porozásos módszert akkor vetjük be, ha a fészek nem jól hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomással történő bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon szállnak, így érezteti hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás lépései röviden:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének behatárolása
 • a munkavédelmi ruha, védőkesztyű felvétele, beöltözés
 • az adott szituációban leghatékonyabb darázsirtó szer betöltése
 • a darázsirtó gép a légköri nyomás 3-4-szeresének megfelelő nyomással eljuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást utcán, tereken csakis a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyek birtokában lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • III. kerületi darázsirtás óvodákban
 • III. kerületi darázsirtás iskolákban
 • III. kerületi darázsirtás irodákban
 • III. kerületi darázsirtás közintézményekben
 • III. kerületi darázsirtás családi házakban
 • III. kerületi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • III. kerületi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • III. kerületi darázsirtás gyümölcsösökben
 • III. kerületi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

A darázsirtáshoz szükséges idő

Általában 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig hat, tehát nem kell arra várni, hogy a nap végén az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Darázsirtó III. kerület

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott szer nem káros emberekre, állatokra és növényekre, ennek ellenére fókuszáltan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Ettől független tény az, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése érdekében!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat lát, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs agresszívan védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész családot. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Csak megfelelő képesítéssel rendelkező, arra felhatalmazott szakember végezzen lódarázs-irtást!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak legalább egy hetes -10 Celsius alatt a dolgozók 100%, hogy elpusztulnak, ekkor ki lehet venni a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak tudják átvészelni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Ha üveggyapot közé tudnak fészkelni a darazsak, akkor hidegben is agresszívan támadnak! A téli eredményes darázsirtás sokszor alkalmas kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt érünk ki?

Ez a munkamennyiségtől és a földrajzi távolságtól függ. Előfordul, hogy akár 1 héten keresztül van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk menni Önhöz.

Mikor kereshetem Önöket?

Darázsirtás akár hétvégén is hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó munkatársaink visszahívják a lehető legrövidebb időn belül.
Professzionális darázsirtás III. kerület és régiója akár azonnal, egyeztetés alapján akár Magyarország egész területén is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 76
Tegnapi: 137
Heti: 553
Havi: 1 594
Össz.: 280 522

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás III. kerület
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »