Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142

Non-stop darázsirtás azonnal, garanciával Budapesten és országosan, 06 70 424 9142, darazsak irtása házilag tanácsok.

Darázsirtás szükség esetén azonnal, Zalaegerszeg övezetében és vidéken

Keressen minket darázsirtás ügyében a 06 70 424 9142 számon azonnal, ha sürgős beavatkozás szükséges!

Darázsirtás Zalaegerszeg

Darázsirtás ingyen?

Az olcsó darázsirtás akkor kivitelezhető akár ingyen, ha végigolvassa és megszívleli ötleteinket, hogy a darázsirtást házilag hogyan lehet megvalósítani.

Darázsirtás házilag

Néhány házilagos módszer ismertetése előtt, fel kell hívnunk a figyelmét rá, hogy sajnálatos módon történt már halálos baleset darázscsípés miatt! Jó, ha tudja tehát, hogy a darázscsípés veszélyes! A darázsirtás kapcsán fontos hangsúlyozni, hogy a művelet csak akkor lesz igazán hatásos, ha az irtás folytán meghal a királynő! Ez az egyik kulcsmomentum. Ha ez kudarcot vall, akkor a királynő tovább folytatja a peték lerakását, és az irtás hatástalan marad.
  Darázscsapda otthon Zalaegerszeg  
Ha a fészek könnyen felderíthető, akkor jobb hatásfokkal kecsegtet a házi darázsirtás is. Darázsirtó aeroszolokkal befújva a fészket nem messzebbről, mint max. 25-30 cm-es távolságból eredményes lehet a házi darázsirtás is. VIGYÁZAT! Nem érdemes tűzzel megpróbálni az irtást! ebben az esetben ugyanis a darazsak mindig csak még agresszívabbak lesznek. Munkavédelmi ruházat nélkül mindenképpen veszélyes elkezdeni az irtást.

Darázscsapda készítése házilag

A darázscsapda készítése akkor is hasznos lehet, ha a darazsak nem az Ön lakásában vagy ingatlanán fészkelnek, hanem a szomszédban. Ha a szomszéd területén van a darázsfészek, a darázsirtó specialista sem tehet semmit, mert az irtás a szomszéd dolga lenne, a darazsak csak átjárnak Önhöz. Az alábbi videót ajánljuk mindenkinek megtekintésre, mert az összes fontos tudnivalót ismerteti a darázscsapda otthoni elkészítésével kapcsolatban.

Fontosabb információk még:
 • Figyeljen arra, hogy a kitett darázscsapda ne vonzzon még több darazsat indokolatlan mértékben.
 • A csapdát ne árnyékba, hanem inkább napsütötte oldalra lógassuk ki!
 • A csapda célszerűen a darazsak mozgásának útjába essen.
 • Tavasszal húsra, ősszel inkább édes folyadékra, alkoholra mennek a darazsak.
 • Ha nagyobb rajzásról van szó, akkor előfordulhat, hogy a darázscsapda kevés lesz.
Az interneten számos okosnak tűnő, de sajnos alapjaiban rossz tanácsot olvashatunk a témában, ajánljuk ehelyett szakember hívását. Ha biztosra szeretne menni, vagy már eredménytelenül próbálkozott a darazsak irtásával, akkor hívjon minket bizalommal!

Darázsirtás ára Zalaegerszeg övezetében

A darázsirtás Ft-ban megadható munkadíja Zalaegerszeg régiójában változó: függ az irtás helyétől, a fészkek számától, hozzáférhetőségétől, a darázsállomány kiterjedtségétől. A legtöbb esetben a helyszíni felmérés után lehet pontos árat mondani. Könnyebb például olyan padláson irtani, ahol lehet állva közlekedni, mint ahol csak fekve lehet közlekedni. Ha földben vagy falban vannak a darazsak, akkor megint más a helyzet. Teraszon könnyebb irtani, mint amikor magasba kell menni, hogy a cserepek alatt elvégezzük az irtást. Első közelítésben 10 000 Ft-os darázsirtási munkadíjat kínálunk.

Miért lehet teljesen nyugodt, ha minket választ?

 1. Szeretnénk kiemelni, hogy amit nyer velünk az a sokéves szakmai tapasztalatunk. Nehéz újat mutatni nekünk a darázsirtás területén.
 2. Non-stop elérhetők vagyunk: 06 70 424 9142
 3. Az irtást majdnem mindig bontás nélkül el tudjuk végezni, nem csinálunk fölösleges rendetlenséget! Kihalt fészket fölösleges kiszedni, mert csak anyagi kárt okoznánk vele.
 4. Előre lefixált napon és időpontban érkezünk, nem kell órákig ránk várnia.
 5. Eltakarítunk magunk után, ami azt jelenti, hogy nem hagyunk magunk után sem szemetet, sem emberekre vagy állatokra, illetve a szomszédos méhcsaládokra leselkedő fertőzésveszélyt! Egy nem szakszerűen elvégzett munkára az alábbi videó példa:
 6. A következő jó ok, hogy minket válasszon az, hogy a darázsirtást garanciával végezzük, amelynek feltételeiről telefonon tudunk részletes tájékoztatást adni.
Darázsirtás tetőn Zalaegerszeg

A darázsirtás folyamata

2 módszerrel szoktunk darazsat irtani: permetezéses vagy porozásos módszerrel. Az alkalmazott irtási módszer kiválasztásához ismerni kell a fészek pontos pozícióját. A porozásos technikát akkor vetjük be, amikor a fészek nem könnyen hozzáférhető helyen van. Ez a szer szagtalan, és nagy nyomáson való bejuttatással képes beáramlani minden nem látható zugba. A darazsak a megszokott útvonalaikon szállnak, így fejti ki a hatását a bejuttatott anyag több napon keresztül.

A darázsirtás lépései tömören összefoglalva:

 • a szituáció felmérése, a fészek/fészkek helyének meghatározása
 • a védőöltözet, védőkesztyű felhúzása, beöltözés
 • az adott helyzethez kiválasztott darázsirtó anyag betöltése
 • a darázsirtó gép 3-4 bar nyomással bejuttatja az irtószert a fészekbe/fészkekbe

Darázsirtás közterületen

Darázsirtást közterületen csakis a helyi polgármesteri hivatal bevonásával, megfelelő engedélyeket megszerezve lehet végezni. Mindenhol vállalunk irtást
 • Zalaegerszegi darázsirtás óvodákban
 • Zalaegerszegi darázsirtás iskolákban
 • Zalaegerszegi darázsirtás irodákban
 • Zalaegerszegi darázsirtás közintézményekben
 • Zalaegerszegi darázsirtás családi házakban
 • Zalaegerszegi darázsirtás lakóparkokban, társasházakban
 • Zalaegerszegi darázsirtás nyaralókban, víkendházban
 • Zalaegerszegi darázsirtás gyümölcsösökben
 • Zalaegerszegi darázsirtás szőlőültetvényeken

Mi a teendő darázscsípés esetén?

Általánosan javasolt gyógymódok: jeges borogatás, ecet, kalcium bevitele (pl. pezsgőtabletta formájában) súlyosabb esetben antihisztaminos injekció beadása. Túlérzékeny emberek esetén, vagy akik darázscsípésre allergiásak, adrenalin injekciót kell beadni. Fontos tudnivaló, hogy ételt vagy alkoholos italokat, édes gyümölcsöket ne hagyjon nyitott helyen. Hallottunk sajnos olyan esetről, ahol a darázscsípés gégevizenyőt okozott.

Darázsirtás időtartama

Jellemzően az esetek nagy részében 30-60 perc alatt el tudjuk végezni a munkát, amellyel megbízott!

Az irtás hatásossága

Az irtószer több napig hat, ezért nem kell arra várni, hogy a nap végén az összes darázs visszatérjen a fészekbe. Olcsó darázsirtás Zalaegerszeg

Mik a darázsirtás veszélyei

A vegyszeres darázsirtás közben alkalmazott anyag nem káros emberekre, állatokra és növényekre, de ettől függetlenül célzottan a fészkekre szoktuk használni, attól messzebb nem. Más kérdés, hogy a porozógépes irtás után az elhullott darazsakat el kell távolítani/égetni a fertőzésveszély elkerülése végett!

Lódarázs irtása?

Ha lódarazsat észlel a közelben, akkor egyáltalán ne próbálkozzon házi darázsirtással. A lódarázs nagyon támadó módon védi a fészkét, és ha veszélyt szimatol, riasztja akár az egész kolóniát. A lódarázs irtása közben még a környéken tartózkodás sem ajánlott! Hagyja ránk ezt a feladatot, mert jobban jár az eddigi tapasztalataink alapján!

Darázsirtás télen?

Télen a darazsak tartós -10 Celsius alatt a dolgozók feltétlenül elpusztulnak, ekkor el lehet távolítani a fészket. Csak megtermékenyített nőstény darazsak képesek átvészelni a téli hónapokat, ha szigetelt helyet találnak maguknak. Amikor kőzetgyapot közé képesek befészkelni a darazsak, akkor télen is veszélyesek! A téli hatásos darázsirtás sokszor képes kiküszöbölni a tavaszi darázsinváziót is.

Mennyi idő alatt tudunk kimenni?

Ez leterheltségünktől függ. Megesik, hogy napokra előre van munkánk, de lehetséges, hogy akár azonnal is tudunk indulni.

Mikor hívhatom Önöket?

Darázsirtás 0-24 hívható szám: 06 70 424 9142! Ha éppen nem tudjuk felvenni a telefont, darázsirtó szakembereink visszahívják amint lehet.
Profi darázsirtás Zalaegerszeg és vonzáskörzete akár azonnal, egyeztetés alapján akár országosan is 06 70 424 9142!  
Weblap látogatottság számláló:

Mai: 26
Tegnapi: 137
Heti: 503
Havi: 1 544
Össz.: 280 472

Látogatottság növelés
Oldal: Darázsirtás Zalaegerszeg
Darázsirtás azonnal 06 70 424 9142 - © 2008 - 2018 - darazsirtasa.hupont.hu

A HuPont.hu segítségével a weboldalkészítés gyors! Itt kezdődik a saját weboldalkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: darázsirtás ingyen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »